top of page
Spraying Perfume

Regelmatig nieuwe parfums en andere producten & geweldige aanbiedingen!
Dat dus sowieso....!

nieuwsgierig geworden?

Klik op onderstaand logo om meteen naar de shop te gaan

ParfumVerkoop013
  • Facebook
  • Instagram
Beauty Product

Over ons

in het kort over FM & ParfumVerkoop013

FM (Frederico Mahora). 

FM is bij veel mensen bekend door zijn parfums. FM bestaat al sinds 2004 en is sinds 2007 ook in Nederland te verkrijgen. In 2004 verkocht FM alleen nog maar parfums en dat waren er een heel stuk minder dan nu.


Tegenwoordig zijn bijna alle parfums (of beter gezegd de geuren) van bekende merken verkrijgbaar. Deze komen uit dezelfde fabriek met dezelfde geurconcentraten. Alleen zitten ze in een ander mooi stijlvol flesje en dan zonder duur merk/logo.


Intussen is FM ook bekend door de hoge kwaliteit make-up producten, verzorgingsproducten, schoonmaakproducten en voedingssupplementen. FM heeft voor ieder wat wils. En het zijn al met al producten met een hoge, zo niet de hoogste kwaliteit. En ze worden ook nog eens aangeboden voor hele aantrekkelijke prijzen.

ParfumVerkoop013 houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van Parfums van FM, maar kan desgewenst ook alle andere fijne producten van FM leveren.


En wat NATUURlijk ook niet onbelangrijk is, athans dat vind ik en velen met mij: Producten van FM zijn Vegan en ze zijn niet getest op dieren.

Trying on Perfume

Stuur ons een berichtje

Bedankt voor de inzending!

Altijd geopend

De shop is altijd geopend via deze link, hier kan je rechtstreeks bestellen en laten bezorgen op een door jou gekozen afleveradres.

Houd wel rekening met eventuele bezorgkosten.

 

 

 

Zelf interesse in een account waardoor ook jij met super korting kan kopen, laat het me weten via een berichtje.

bottom of page